Back to All Events

Hosted Lecture at Paree

  • Paree 8 Werrilaan 's-Heerenhoek, ZE, 4453 CC Netherlands (map)

Onze Industrie 4.0 bezoekenreeks kadert in het internationale project INCASE, met onder andere partners in Zeeland, Noord-Frankrijk en West-Vlaanderen.

Voor het volgend bezoek, en laatste van 2018, steken we de grens over naar onze noorderburen.

Paree is een veelzijdige familiebedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering.

Bij het bezoek gaan we op 3 onderwerpen verder ingaan, hun energiemanagement oplossing, zorgdomotica en industriële automatisering in de voedingsindustrie.

 SWYCS is een oplossing voor energiemanagement en gebouwautomatisering, deze oplossing bestaat uit een multi-protocol lokale gateway en een cloud backend en is een off-the-shelf oplossing.

Het Paree concept voor zorgdomotica voorziet in een koppelvlak tussen zorgsystemen, observatiecamera’s en domotica in zorghuizen. De verzorging kan hiermee doormiddel van een tablet alle interactie met het gebouw en de systemen afhandelen.

Paree levert wereldwijd industriële automatisering voor de foodsector, voor partijen als Lamb Weston, McCain (Lutosa) en Farm Frites maken we software voor de productielijnen. Met een PROFINET-netwerk worden PLC- en IO -modules gecombineerd tot een volledige SCADA-oplossing.

Later Event: December 3
INCASE on IOT Week