Back to All Events

Hosted Lecture at Ontex Buggenhout

  • Ontex Buggenhout 5 Genthof Buggenhout, Vlaanderen, 9255 Belgium (map)

Na Samsonite en Volvo Car bezoeken we alweer een topbedrijf in onze ‘Industrie 4.0’ cyclus. Op 13 september zijn we exclusief te gast bij Ontex Buggenhout.
De producent van slimme hygiëneoplossingen voor alle leeftijden past perfect in het rijtje innovatieve bedrijven: in een niet voor de hand liggende sector, slagen zij erin de uitdagingen van ‘Industrie 4.0’ om te vormen tot opportuniteiten.

Innovatie is geen loos begrip bij Ontex Buggenhout. Zowel procesmatig als op vlak van productontwikkeling gebruiken ze automatisering en robotisering om hun kwaliteit en service hoog te houden en snel in te spelen op de wensen van de klanten.
Ontex Buggenhout stond aan de wieg van Ontex en blijft tot op heden de belangrijkste vestiging voor de productie van incontinentieproducten. Jaarlijks worden er ongeveer 1 miljard stuks geproduceerd en wereldwijd verspreid. 

Wij nodigen u graag uit samen met een beperkt aantal geselecteerde CEO’s, CTO’s, en productiemanagers van productiebedrijven voor een kijkje achter de schermen van deze hoogtechnologische productiefaciliteit.

Het programma ziet er als volgt uit:

17u30    Ontvangst van de deelnemers
18u00    Verwelkoming door Voka en gastheer Jan D'heer, Plantmanager Ontex       
              Buggenhout
              Presentatie over automatisering bij Ontex en wat er komt bij kijken
19u00    Rondleiding doorheen de bedrijfsgebouwen
20u00    Afsluitende receptie met gelegenheid tot netwerking
21u00    Einde

We richten ons voor dit event naar productiebedrijven. Het aantal deelnemers is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap.