Back to All Events

We, myself & AI

  • Voka Oost-Vlaanderen 18 Lammerstraat Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Tijdens een visueel sterke uitgewerkte presentatie heeft Stefaan Vandist het over We, Myself and AI, ofwel de combinatie van sociale, emotionele en artificiële intelligentie. Het samenspel van deze nieuwe tripartite bepaalt steeds nadrukkelijker hoe we voedselproductie, educatie, retail, energiedistributie, mobiliteit, zorg en andere aspecten van het leven helemaal anders kunnen organiseren. Het resultaat is vaak voorsprong op competitief, collaboratief en ecologisch vlak. Ontdek de business modellen en 'next practice platforms' van morgen, en hoe we meer waarde realiseren met minder energie en materiaal, voor veel meer mensen.

Spreker

Stefaan Vandist werkt als trendwatcher en innovatieconsultant. Hij geeft een 70-tal lezingen per jaar. Hij helpt organisaties op een systematische manier de toekomst te verkennen, en ontwikkelt strategische innovatiepaden met hen. De afgelopen 2 jaar deed hij dat ondermeer voor Volvo Cars Nederland, de Europese Comissie, Intergamma Belgium, Alma Restaurant, Lima Food, Boss Paints en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten.

Informatie en inschrijvingen

Deze sessie maakt deel uit van het Voka event 'The Big Refresh' samen met 8 andere updates. Inschrijven kan via deze website, rechts bij 'inschrijven' kunnen de sessies geselecteerd worden. 
Inschrijven vóór 15 september.

Meer info kan hier gevonden worden.