Back to All Events

IoT in the Port of Ghent

Programma:
16.00u  Ontvangst en koffie
16.30u  Intro door Jeroen Lemaire, CEO & Co-founder, In The Pocket
16.40u  Quentin Braet (Solution Architect) en Frederik De Bosschere (Lead strategist), In The Pocket
IoT, wat is dat nu eigenlijk? En hoe zal dit internet der dingen de manier waarop we leven en werken veranderen? Nick de Cooman legt uit welke impact IoT op uw bedrijf zal hebben aan de hand van concrete cases.
17.00u  Tom Caesar, CEO All things talk
AllThingsTalk begeleidt klanten in ieder stadium van het IoT innovatie proces door middel van IoT Workshops en inzet van Rapid Development Kits om snel prototypes te bouwen.  AllThingsTalk Cloud, aangeboden als een online dienst, zorgt ervoor dat voorwerpen en sensoren op een gecontroleerde en eenvoudige manier kunnen worden aangesloten en beheerd (LoRa).
17.20u  Jean Verheyen, CEO Nallian
Jean Verheyen zal ons meer komen vertellen over Cargo Stream, het onafhankelijke

 

Earlier Event: February 8
INDUMATION
Later Event: March 20
EMC & HFPQ Workshop (halve dag)