Back to All Events

HANDS-ON WORKSHOP MOTION CONTROL: Regeltechniek en CAD motion simulaties

  • UGent - Campus Kortrijk (map)

De studiedag reikt de nodige breed inzetbare tools aan om motion simulaties op te zetten in CAD-software en te komen tot de meest geschikte aandrijving voor uw toepassingen. Deze tools leveren meteen ook een performante instelling van de motion controller (zowel PID als geavanceerde koppelfeedforward).

We lichten dit alles toe aan de hand van demonstraties op aandrijflijnen in ons labo alsook door middel van een handige workflow. Daarbij komen de resultaten van verschillende industriële cases aan bod. Deelnemers krijgen een digitale versie van deze workflow ter beschikking met de nodige rekentools, best practices en instructievideo’s. Zo willen we de praktische inzetbaarheid in uw bedrijf garanderen!

Programma

programma 6dec.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie :  Graaf Karel de Goedelaan 5 - 8500 Kortrijk

Wanneer :  6 december 2017  - 08u30 tot 17u00

Kostprijs : GRATIS, beperkt aantal plaatsen!

Voor deze studiedag is geen specifieke voorkennis vereist. Een beperkte achtergrondkennis regeltechniek / CAD software kan eventueel wel nuttig zijn.